jueves, 4 de noviembre de 2010

Consulatul Romaniei la Madrid. Servicii consulare

Pentru a avea acces la toate serviciile, precum si la taxele percepute de Consulatul Romaniei in Spania, indiferent de sediul pe care-l are acesta, puteti accesa urmatorul link:
http://madrid.mae.ro/index.php?lang=ro&id=8916

Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri:


de la 09.00 la 15.00 pentru depunerea actelor
de la 15.00 la 17.00 pentru ridicarea actelor
Nu se lucrează cu publicul în zilele de sărbători legale române şi spaniole.

Atentie! Pentru obtinerea documentelor de calatorie, respectiv titlu de calatorie, pasapoarte electronice temporare, simple si CRDS este necesara solicitarea unei programari la datele de contact mai jos mentionate, sau direct la sediul Sectiei Consulare.
Informatiile consulare sunt disponibile pe site-ul ambasadei, madrid.mae.ro , sectiunea Servicii consulare si pe avizierele situate la poarta Secției consulare. De asemenea, informatiile consulare pot fi obținute


prin e-mail la adresa secretariado@consuladoderumania.e.telefonica.net;
prin fax (la numărul 91 416 50 25 ) ;

telefonic (la numerele 91.734.40.04, 91.734.56.67 si 91.734.29.93)

la biroul de informatii situat în incinta Sectiei consulare (Adresa: La Vaguada-Fuencarral, Avda. Cardenal Herrera Oria, nr.134, Madrid 28034).

Vă reamintim că, din cauza numeroaselor solicitări telefonice ale cetătenilor români si străini, nu este posibilă preluarea tuturor apelurilor. De aceea, vă rugăm să folositi si celelalte mijloacele de comunicare si îndeosebi e-mail-ul pentru contactarea Consulatului sau obtinerea informatiilor consulare.După orele de program functionează telefonul cu numărul : 649 656 032 pentru situatii de urgentă. Cazurile de urgentă sunt considerate următoarele:


decesele

accidentele (de muncă sau circulatie).

1 comentario:

Anónimo dijo...

duva-n pui mei de saracii ca stiti numai sa luati bani degeaba auzi tu 6 luni sa iti dea pasaportul ....si aproape 200 de euro ..ce pula mea ii faceti ba a si trimiteti drecu pe hotul ala de adrian nastase in pula mea sa isi culeaga struguri din urlati judetul Prahova