martes, 21 de octubre de 2008

Hola soy rumano

Juntos hacemos un gran equipoPrin campania “Hola soy Rumano”, Guvernul Romaniei organizeaza evenimente speciale avand ca public tinta spaniolii si comunitatile de romani din Spania. Se doreste astfel prezentarea pe taram spaniol a adevaratelor valori si traditii romanesti si expunerea spaniolilor la experiente inedite care le vor schimba perceptia asupra culturii romanesti.
Evenimentele vor avea loc in Castellon, sambata 25 octombrie, si in Madrid, sambata 1 noiembrie.

La aceste evenimente se va pune accentul pe traditiile si obiceiurile romanesti cum ar fi pictura pe oua, sculptura in lemn, pictura icoane si olarit. Pentru toate acestea se vor organiza demonstratii, interactivitate cu publicul si o expozitie cu vanzare.

Acestea nu sunt toate surprizele pe care le rezerva Guvernul Romaniei pentru spectatori. Pe scena vor fi presente o trupa de dans traditional si o trupa de dans contemporan care vor realiza un spectacol de lumini si miscare. Alaturi de acestia se va juca spectacolul “Made in Romania” si vor concerta Mircea Baniciu & Pacifica, Marius Mihalache, Crina Matei, Irina Sarbu si invitatul de onoare Ovidiu Lipan Tandarica.* alte informatii de interes cultural gasiti la: http://geluvlasin.blogspot.com sau la: http://istoriamuzicii.blogspot.com sau la: http://reteaualiterara.ning.com

No hay comentarios: