miércoles, 14 de mayo de 2008

CONCURS LITERAR DE POVESTIRI SCURTE

Se organizează a doua ediţie a concursului de povestiri scurte al Centrului Hispano-Român, pentru adulţi şi copii. Se va premia cea mai bună povestire cu tema "Trăiri".

Pot participa adulţi de la 14 ani în sus sau copii până în 14 ani. Relataţi o povestire despre trăirile şi expeienţele personale. Povestirile se pot pezenta în limba spaniolă sau română. Deliberarea juriuui se va face pe data de 30 mai 2008 la orele 18:00 într-un eveniment organizat de Centrul Hispano-Român în sala Trajano.

Prezentarea originalelor se va face în două plicuri, unul cu povestirea şi numele artistic (pseudonimul) şi altul cu numele artistic şi numele real, indicând numele, prenumele, domiciliul şi numărul de telefon. Plicul cu originalul se v-a primi în Centrul Hispano-Român din Alcala de Henares, C/de Goza nr. 5 înainte de orele 20:00 din data de 23 mai 2008. Povestirile câştigătoare atâtale adulţilor cât şi ale copiilor vor primi un important premiu. Originalele vor rămâne în proprietatea Centrului Hispano-Român.

Toţi participanţii vor fi răsplătiţi pentru colaborare.


* alte informatii de interes cultural gasiti la: http://geluvlasin.blogspot.com sau la: http://istoriamuzicii.blogspot.com sau la: http://reteaualiterara.ning.com

No hay comentarios: