lunes, 6 de marzo de 2006

Oferte de muncă


OFERTE DE MUNCĂ
pentru:

Madrid, Valencia, Barcelona, Tarrasa, Girona, Elche,Cartagena, Marbella si Zaragoza

Firmă aparţinând uneia dintre cele mai importante entităţi bancare spaniole care oferă servicii financiare pentru colectivul de imigranţi doreşte să angajeze AGENŢI COMERCIALI ŞI DE RELAŢII PUBLICE de origine română. Responsabilitatea acestora, după o perioadă de pregătire profesională internă, este de relaţii publice şi de comercializarea diverselor produse financiare ale Băncii, toate acestea având ca obiectiv atingerea unei maxime calităţi în ceea ce priveşte serviciile pentru clienţi.

Se cer următoarele condiţii:

Naţionalitate română, preferabil cu pregătire universitară în domeniul economic, financiar, drept dar pot fi selectate şi persoane cu studii medii, experienţă comercială în vânzări, telemarketing, relaţii publice, capacitate de relaţionare cu clienţii şi orientare comercială, permis de rezidenţă şi muncă în vigoare.

Se oferă:

Angajarea imediată într-unul dintre birourile care se vor deschide în zonele menţionate, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, retribuţie atractivă, posibilitate de angajare cu orar parţial sau total, de luni până vineri sau doar pentru sfârşitul de săptămână şi zilele de sărbătoare, pregătire profesională internă şi posibilităţi de carieră profesională.
Persoanele interesate sunt rugate să trimita un CV la următoarele adrese: dialogoeuropeo@fedrom.org sau fedrom@fedrom.org


OFERTĂ DE MUNCĂ - MADRID


Importantă firmă spaniolă din domeniul relaţiilor publice oferă următoarele posturi de muncă: AGENŢI PENTRU RELAŢII PUBLICE pentru un nou Serviciu Public de Informaţii a cetăţenilor în Madrid. Agenţii au rolul de a informa cetăţenii pentru rezolvarea diverselor probleme administrative. Se cer studii medii sau superioare, cunoştinţe avansate de birotică precum şi cunoştinţe de limba română şi spaniolă. Se oferă contract de muncă, angajarea într-un proiect nou şi stabil, un orar de muncă foarte atractiv şi o pregatire profesională continuă. Pentru selecţie vă rugăm să trimiteţi un CV la următoarele adrese de mail: fedrom@fedrom.org sau dialogoeuropeo@fedrom.org

No hay comentarios: